Førstekjærlighetens bønneliv - et bokprosjekt

Du er herved invitert inn i høstens bok-klubb hvor vi skal lese ett og ett kapittel av boka: "Førstekjærlighetens bønneliv" (First Love Prayer) som skrives av Benedicte Mella.

Boka handler om de to mest grunnleggende elementer i det kristne livet: kjærlighet & bønn, og hvordan disse er uløselig sammenbundet. Bli med å dykk dypere i to fantastiske temaer som egentlig er ett, og som er "det ene" som Jesus sier vi skal prioritere. 

Vi skal:

  • lese sammen (samtidig) del for del av boka.
  • koble over teksten, hvor din tilbakemelding er frivillig men høyt verdsatt underveis. Det forventes ikke et faglig nivå på dine kommentarer, men bare dine tanker underveis (og ikke et langt 'essay' av dine tanker for hvert kapittel, men en setning eller to holder som regel lenge ;)) 
  • Sett av siste mandag i måneden kl.17.00 til live online samling! (i desember blir det nest siste mandag)
  • gjøre tilhørende oppgaver til hvert kapittel (og gi eventuelle kommentarer og forslag til oppgavene)
  • møtes til live samlinger for å diskutere det vi har lest 

Når vi sammen har gått gjennom kapitlene og redigeringen av boka er fullført, får du en ferdig digital utgave av boka tilsendt. 

VELKOMMEN!
Hjertelig hilsen Benedicte Mella.  

 

OBS! full pris er 125,- mnd. Du betaler kun for fire måneder (trekk fra påmelding, men det blir likevel 4 mnd for hver deltaker), selv om vi muligens går utover dette for å fullføre prosjektet. 

PS: er du medlem betaler du bare 70% av påmeldingen. Koden finner du i KLUBBEN eller ved å sende en mail til [email protected]

 

Trenger du å betale med VIPPS? 

Dessverre er ikke nettsiden vår kompatibel med VIPPS (enda), men dersom det er avgjørende for deg, ta kontakt på [email protected] så ordner vi det! 

Bokprosjekt høsten 2023

Your payment information will be stored on a secure server for future purchases