Velkommen til iamburning!

................

iamburning eksisterer som plattform for å være med å holde den første kjærlighetens flamme brennende i hjerter som elsker Jesus og som vil leve for Ham i en tid som denne.

Vi trenger alle hjelp til å leve på den måten Gud i sitt Ord kaller til. Vi er ment å være klare, skinnende lys i verden, og det tror vi kommer ut fra først å leve i den sterke kjærligheten Jesus har for oss, og så får vi selv brenne med denne kjærligheten for Ham og for andre.

På iamburning tilbyr vi

online ressurser i form av kurs, medlemsskap med ukentlig ferskt innhold og fellesskap, og oppfølging for den som vil ta det et skritt videre. 

Grunnleggere av iamburning

iamburning er startet av Benedicte og Gjermund Mella, som også leder Onething Europe (se www.onethingeurope.no).

Vi er et ektepar med tre barn, som har jobbet i til sammen over tjue år i bibelskole, med bønnehus og menighetsplanting. Vi elsker Jesus og drømmer om å se flere oppdage at de er elsket av Ham og kan få leve ut fra den kjærligheten med et evighetsperspektiv.

 

Familien Mellas Nyhetsbrev

Det å følge Jesus er jammen litt av et eventyr! Vi deler gjerne mer om hvordan det ser ut for oss som familie!

Vi sender ut nyhetsbrev som familie (obs! Lenger ned på denne siden finner du signup for nyhetsbrevet til iamburning). Vi syns det er kjempestas om du vil følge oss!

Vil du det, så skriv deg opp her! 

Medlemskapet.

 ...............

Din ukentlige go-to for å fylle på og sette retning for deg selv og hjertet ditt. Input fra mange ulike bærere av Guds kjærlighetsflamme!

Bli medlem!

Kurs.

................

Ta et kurs og fordyp deg. Noen av våre kurs er "on demand" som du kan ta når som helst på egenhand, andre går live. Les mer!

Se kursene

Ta det lenger.

...............

Vi tilbyr et begrenset antall personer muligheten til å gå tett på i et online gruppefellesskap med personlig oppfølging. Velkommen

Book en plass

Hold deg oppdatert på iamburning

....................

Skriv deg inn på maillisten nedenfor om du vil være sikker på å få informasjon og oppdateringer når det skjer noe nytt med iamburning!