Velkommen til iamburning!

................

iamburning eksisterer for å være med å holde den første kjærlighetens flamme brennende for Jesus i en tid som denne.

Vi trenger alle hjelp til å leve på den måten Gud i sitt Ord kaller til.

Alle tider i historien har sine klare utfordringer.

Som Kristusetterfølgere er vi ment å være klare, skinnende lys i verden, leve våkent og i bønn, og det tror vi kommer ut fra først å ta i mot den sterke kjærligheten Jesus har for oss, og så får vi selv brenne med denne kjærligheten for Ham og for andre.

På iamburning tilbyr vi:

online ressurser i form av videoundervisning, kurs, ferske drypp av inspirasjon, fellesskap, og oppfølging for den som vil ta det et skritt videre. 

Grunnleggere av iamburning

iamburning er startet av Benedicte og Gjermund Mella. 

Vi er et ektepar med tre barn, som har jobbet i til sammen over tjue år i bibelskole, samt med bønnehus og menighetsplanting.

Vi elsker Jesus (!) og drømmer om å se flere oppdage at de er elsket av Ham, slik at de kan få leve ut fra den kjærligheten, overgitt på liv og død i dette livet fordi de har et evighetsperspektiv.

Familien Mellas Nyhetsbrev

Det å følge Jesus er jammen litt av et eventyr! Nå for tiden bor vi i Nairobi, Kenya, hvor vi har hjemmeskolen og hjemmekontor og lever et annerledes-liv med Jesus!

Vi deler gjerne mer med deg om hvordan det ser ut for oss som familie å følge Jesus.

Vi sender ut nyhetsbrev som familie (obs! Lenger ned på denne siden finner du signup for nyhetsbrevet til iamburning). Vi syns det er kjempestas om du vil følge oss.

Vil du det, så skriv deg opp her:

Hold deg oppdatert på iamburning

....................

Skriv deg inn på maillisten nedenfor om du vil være sikker på å få informasjon og oppdateringer når det skjer noe nytt med iamburning!