2.300,00 NOK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Vinterskolen 22/23

Velkommen på vinterskole med iamburning! 

Sammen skal vi gå dypere inn i Bibelens Brudeparadigme slik at sannheten om Guds Brudgomhjerte, og hvor du kommer inn i bildet, vil bli klar og tydelig for deg.

Du får i denne pakka to kurs som står i sammenheng med hverandre: 

1) 'Grunnkurs i Bibelens Brudeforståelse' over fire uker (en-tre videoleksjoner i uka gjennom hele november 2022) sammen med praktiske nøkler du jobber med fra gang til gang.

Kurset får du tilgang til via kursportalen, og hver uke legges undervisningen klar for deg sammen med tilhørende oppgaver. 

2) Del-for-del gjennomgang av Bibelens kjærlighetsbok, nemlig Høysangen.

Vi går en vei sammen gjennom hele vinteren; fra 5.desember og i hele 17 uker (minus tre uker i jul/nyttår). Undervisningen legges ut hver mandag, sammen med oppgaver og hjelp for deg til å lage en bønnejournal. Hver måned har vi også en live zoom call!  

Dette får du: 

  • Grunnkurset i Bibelens Brudeforståelse deles med deg via ukentlige videoer med tilhørende oppgaver
  • Høysangen gjøres som en del-for-del gjennomgang av boka ukentlig 
  • Du beholder tilgangen til undervisningen og kan se den om igjen når og så ofte du vil
  • Du får praktiske oppgaver som hjelper deg å omsette det du hører til mer enn kunnskap
  • Du får hjelp til å lage en dyptgående bønnedagbok med utgangspunkt i Høysangen, noe som vil bli en praktisk og god hjelp til bønnelivet ditt videre
  • Du får tilgang til et online fellesskap der du kan kommunisere med andre som er på den samme reisen
  • Du får en live zoom call hver måned med mulighet for Q&A

Vi legger vekt på at budskapet skal integreres i livet ditt og i din samtale med Gud, og inviterer deg med på en vandring der du aktivt jobber og tilegner deg stoffet uke for uke. Dette vil forandre deg og ta deg dypere med Jesus. 

BLI MED - vi kan nesten ikke vente! 

NB! Dette temaet er ikke et "feminint" tema, så gutter, dere er veldig velkommen til å bli med! 

What People Are Saying:

Dette har betydd veldig mye for meg, og har hjulpet meg å komme ut av noen litt negative spor i troa, som jeg har visst om, og også kjent fordømmelse for. Jeg kjenner allerede at jeg har kommet videre, og har mer glede!

Deltager på iamburning - kurs

Dette kurset har åpna opp for Guds kjærlighet til meg på nytt! Gud talte til meg gjennom undervisninga og oppgavene vi fikk. Det har starta opp en viktig prosess i meg, og jeg vil ta med meg innholdet fra kurset i lang tid framover!

Deltager på kurs i Bibelens Brudeparadigme

Jeg visste fra det øyeblikket jeg så linken til kurset at jeg skulle være med på det. Det var et konkret bønnesvar fra Gud til meg. Over lengre tid hadde jeg bedt han om å vise meg den fulle sannheten om hvem jeg er, og hvilken identitet jeg har i Han. Ikke bare så jeg kunne forstå det med hodet, men så jeg skulle få kjenne og erfare det med hjertet. I mitt liv har dette helt konkret betydd at jeg har blitt enda mer interessert i å dele med andre det Jesus har gjort for meg.

Tidligere deltager på Guds Brudgomhjerte-kurs

Dette er mat til ånd og sjel. Det vekker en lengsel etter mer. Jeg har lengtet etter og savnet denne type undervisning.

Tidligere deltager på iamburning-kurs